Utskriftslösningar - Trött på skenande kostnader för kopiering & utskrifter?
013-495 74 00 | 0141-20 93 50 info@oneit.se

Är du trött på skenande kostnader för kopiering och utskrifter? Moderna multifunktionsmaskiner är då en del av lösningen.

Väljer du våra utskriftslösningar får du en komplett utskriftsfunktion för hela företaget. Vi sköter allt från leverans och drift av maskiner till service och hantering av förbrukningsmaterial. Du betalar en avgift per utskrift. Enklare kan det inte bli. Inte billigare heller.

De flesta företag och organisationer kan enligt vår erfarenhet sänka sina utskriftskostnader med 25-30 procent. Analysföretaget Gartner har kommit till samma slutsats. Dessutom står utskrifter för nästan 30 procent av kostnaderna för IT-support enligt Gartner. Synliga kostnader utgör dessutom endast 10 av den totala kostnaden för utskrifter, enligt ett annat analysföretag, All Associates. Besparingspotentialen är utan överdrift stor. Och om antalet utskrifter i en stor organisation kan minskas kraftigt är det även positivt för miljön.

I funktionen MPS ingår maskiner, drift, övervakning, service och hantering av förbrukningsmaterial. Vi ser och åtgärdar behov av service, reparationer och hantering av förbrukningsmaterial innan användarna märker något. En central ”follow-me print” kö gör att användaren skriver ut, söker upp närmaste skrivare, identifierar sig och får sina utskrifter. Det gör att inga utskrifter blir liggande utan att hämtas. Det går också att koppla på en betaltjänst om användarna själva ska betala, en fördel för exempelvis högskolor och andra stora offentliga organisationer. MPS levereras utifrån ITIL-ramverket för att säkerställa en processbaserad incidenthantering. Detta är numera är ett generellt krav från kundernas IT-avdelningar.

Förbrukning

Hos oss kan du även handla förbrukningsvaror. Vi samarbetar med ledande leverantörer och erbjuder ett komplett utbud inom kontorsmateriel och tillbehör. Handla direkt i vår Webshop eller besök vår butik på Strandvägen 2 i Motala, vi har alltid ett brett utbud av förbrukningsmaterial på lager.

Följande erbjuds i One IT Partners Utskriftlösningar

Erforderlig hårdvara ex. Multifunktionsprinters, skrivare, faxar, storformatskrivar etc. Förbrukningsmaterial. Paketerade lösningar som exempelvis ”Follow me Print”, skanning, fax, dokumenthantering. Övervakning, felhantering och lokal service. Egen leveransansvarig som ansvarar för uppföljning/statistik och kvalité av levererad funktion.

Vad gör vi och vad behöver du göra?

Det enda kunden (slutanvändare/IT avdelning) behöver tänka på är att om utlovad funktion inte fungerar så ska en felanmälan göras och därefter är det vårt ansvar att lösa problemet.

Varför välja One IT Partner

One IT Partner har ett mycket starkt MPS–koncept (Managed Print Services) som även passar mindre företag. Vårt arbetssätt kan ge stora kostnadsbesparingar. One IT Partner MPS är smidigt och bekvämt.

Så tar vi betalt för våra utskriftslösningar

 Du hyr utrustningen från oss och betalar en avgift per utskrift enkelt och lätt att budgetera.

Linköping

One IT Partner AB

Västra Svedengatan 10
582 73 LINKÖPING

013 – 495 74 00

Motala

One IT Partner AB

Strandvägen 2
591 36 MOTALA

0141 – 20 93 50

Åtvidaberg

One IT Partner AB

Verksgatan 1
597 30 ÅTVIDABERG

0120 – 29 750

Support

Teamviewer logo

Service logo