Om oss - One IT Partner
013-495 74 00 | 0141-20 93 50 info@oneit.se

Om oss

Din helhetsleverantör inom IT

One IT Partner är en del av Aderian Group

One IT Partner är en del av Aderian Group som består av flera framstående lokala företag specialiserade inom IT och digitalisering.

Vår styrka som grupp ligger i våra egna starka varumärken och kompetensområden men även i den gemensamma grund vi delar, den omfattande geografiska täckningen och de unika spetskompetenserna. Detta gör att vi genom samarbeten tillsammans kan erbjuda heltäckande tjänster till våra kunder. Genom att kombinera våra resurser och expertis sträcker sig vårt tjänsteutbud över hela spektrumet av IT- och applikationsdrift, infrastruktur, molntjänster, säkerhet och digitalisering.

Läs mer om Aderian Group på www.aderian.se

Vi erbjuder ett helhetskoncept inom IT

One IT Partner är det lokala företaget som vill göra IT enklare. Med ett brett sortiment inom IT-produkter och stor kunskap och erfarenhet inom IT-lösningar garanterar vi alla våra kunder en personlig service i världsklass. Vi är övertygade om att ni som kunder uppskattar en leverantör som erbjuder ett helhetskoncept inom IT. Vi vill att er IT-miljö ska uppnå högsta potential så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. För oss är det viktigt att ni känner er trygga med både teknisk lösning och driftsekonomi.

Kunden i fokus

One IT Partner grundades redan 1973 och vi är verksamma i hela Östergötland med kontor i Motala, Linköping och Åtvidaberg. Våra kunder är vårt största fokus och vårt mål är att alltid leverera högsta kvalitet och en hög servicenivå. Vi är det lokala bolaget som strävar efter att vara en helhetsleverantör inom IT-produkter och IT-lösningar. För oss är det viktigt att ha en nära relation med våra kunder för att tillsammans nå bästa möjliga resultat.

One IT Partner Logo

Linköping

One IT Partner AB

Västra Svedengatan 10
582 73 LINKÖPING

013 – 495 74 00

Motala

One IT Partner AB

Strandvägen 2
591 36 MOTALA

0141 – 20 93 50

Åtvidaberg

TGIM Coworking /
One IT Partner AB

Torggatan 2
597 30 ÅTVIDABERG

013 - 495 74 00

Följ oss

Support

Teamviewer logo

Service logo