Vi söker IT-konsulter - One IT Partner
013-495 74 00 | 0141-20 93 50 info@oneit.se

Jobba hos oss

Vi på One IT Partner erbjuder en arbetsplats där du får chansen att utvecklas, vidareutbildas och arbeta med ett gäng härliga kollegor. Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar där alla våra medarbetare får vara med och påverka och fatta viktiga beslut.

Vi är alltid på jakt efter nya drivna, kompetenta och trevliga kollegor. Tveka inte att höra av dig om du är intresserad!

Vi söker IT-konsulter

Vi fortsätter att expandera och söker nu 1–2 nya medarbetare som vill bli en del av vårt team i Linköping. Vill du arbeta som IT-konsult ute hos våra kunder? Då kan det vara dig vi söker!

Hos oss kommer du att få arbeta med varierande och utmanade uppdrag där du främst kommer att arbeta med praktiskt arbete. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara installation av Microsofts molntjänster, datorer, servrar, nätverk och annan IT-utrustning. Du kommer också vara behjälplig och bistå säljare med pre sale genom gemensamma kundbesök.

Du som söker tjänsten har troligtvis en gymnasieutbildning och/eller eftergymnasial utbildning med IT-inriktning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare och att du är bekant med Microsofts molntjänster då detta är ett stort fokus hos oss. Du behöver också ha mycket god kommunikationsförmåga och vara bra på att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Du är en person som trivs att arbeta i team men samtidigt har du en förmåga att arbeta självständigt. Vi ser att du är lösningsorienterad och drivs av att lösa uppgifter på bästa möjliga sätt. Det är viktigt att du är social och tålmodig.

Hos oss på One IT Partner arbetar du i en platt organisation med möjlighet till utveckling och vidareutbildning. Du erbjuds en fast månadslön med förmåner så som friskvårdsbidrag. Vi är även anslutna till kollektivavtal. Denna tjänst är en tillsvidareanställning med fast månadslön och 6 månaders provanställning med start så snart som möjligt!

Vi har kontor i Linköping, Motala och Åtvidaberg. Dessa tjänster utgår från vårt kontor i Linköping.

Låter detta intressant?
Skicka in ditt CV och personliga brev till magnus.gemfors@oneit.se

Skicka in en spontanansökan

Linköping

One IT Partner AB

Västra Svedengatan 10
582 73 LINKÖPING

013 – 495 74 00

Motala

One IT Partner AB

Strandvägen 2
591 36 MOTALA

0141 – 20 93 50

Åtvidaberg

One IT Partner AB

Verksgatan 1
597 30 ÅTVIDABERG

0120 – 29 750

Support

Teamviewer logo

Service logo