Backup - One IT Partner
013-495 74 00 | 0141-20 93 50 info@oneit.se

Backup

Hantering av backup är ett dåligt samvete i många verksamheter. Hur är det hos dig?

Kan du och dina medarbetare enkelt återskapa all viktig information exempelvis efter en större brand? En backup i vår säkra driftshall skyddar er information mot systemkrascher, stöld, brand, vattenskador och annat elände som kan inträffa
Förlorad information kan kosta mycket pengar att försöka återskapa – om det ens är möjligt. Trots det saknar många verksamheter fungerande rutiner för backup och inte sällan är rutinerna beroende av en enskild person. När organisationen växer eller förändras på andra sätt hänger inte backuphanteringen med. Låter det bekant?

Vår funktion Backup hjälper dig att regelbundet ta backup på all viktig information.

Backup innebär att du hyr programvara och plats på våra backupservrar. Med ett enkelt program har du full kontroll över all backuphantering. Vi använder Internet som nätverk mellan era datorer och vår säkra driftshall för att på ett betryggande sätt föra över informationen. Informationen komprimeras och krypteras vid överföringen på samma sätt som när man använder exempelvis banktjänster över Internet. Informationen förblir sedan krypterad hos oss, vilket innebär att ingen utomstående kan använda informationen.

Följande ingår i funktionen Backup

Programvara för Backup, med möjlighet att säkerhetskopiera öppna filer från till exempel SQL och Exchange. Vidare ingår lagringsyta och övervakning, samt fri telefonsupport.

Vad gör vi och vad behöver du göra?

Du kan själv installera programvaran på den server eller de datorer som ska skyddas. Vi hjälper dig att bestämma hur ofta backup ska tas, systemet sköter resten. Om en hårdvaru eller systemkrasch skulle inträffa hjälper vi er att återställa data mot en extra kostnad.

Varför välja oss?

Vi har stor erfarenhet av backup och har certifierade driftshallar. Backup är ett smidigt och tryggt sätt att få en komplett backupfunktion till en rimlig kostnad. Det är så vi fungerar. Vi erbjuder helhetslösningar som är enkla, flexibla och prisvärda.
Allt för att göra livet enklare för dig.

Så tar vi betalt

Vi tar betalt per megabyte data som säkerhetskopieras per månad. Ju mer data desto billigare per megabyte och månad.

Linköping

One IT Partner AB

Västra Svedengatan 10
582 73 LINKÖPING

013 – 495 74 00

Motala

One IT Partner AB

Strandvägen 2
591 36 MOTALA

0141 – 20 93 50

Åtvidaberg

One IT Partner AB

Verksgatan 1
597 30 ÅTVIDABERG

0120 – 29 750

Support

Teamviewer logo

Service logo