Arbetsplats - One IT Partner
013-495 74 00 | 0141-20 93 50 info@oneit.se

Arbetsplats

– En modern molntjänst

Med vår funktionstjänst Arbetsplats kan du producera din IT-miljö mer flexibelt och till låg förutsägbar kostnad. Arbetsplats är integrerad med den publika molntjänsten Microsoft Office 365.

Vi kombinerar Private Cloud och Public Cloud för att leverera maximal affärssnytta och förenkla för våra kunder. Integrationen med den publika molntjänsten Microsoft Office 365 ger din organisation tillgång till välkända gränssnitt och moderna verktyg i form av Sharepoint, Exchange och Skype för företag. Arbetsplats kan nås från mängder av enheter, exempelvis iPhone, iPad, tunna klienter, bärbara och stationära PC samt Mac.

Arbetsplats produceras från våra säkra datacenter. Användarna får ett virtuellt skrivbord till sin enhet. I skrivbordet finns standardapplikationer och dina verksamhetsapplikationer.

Med Arbetsplats betalar du för den IT-miljö du behöver just nu. Vi tillhandahåller hård- och mjukvara för att producera tjänsten. Med hjälp av skalfördelar kan vi som molnleverantör erbjuda lägre kostnader än de flesta företags interna IT-tjänster.

Varför välja oss?

Vi hjälper dig som företagare eller IT-ansvarig att frigöra resurser och ger dig möjlighet att hela tiden anpassa din IT-leverans till nya krav från användare och omvärld. Med vårt sätt att se på molnet får du en flexibel IT-miljö och enkla prismodeller. När du väljer oss kan du förvänta dig hög kvalitet, låga förutsägbara kostnader och stort engagemang. Med moderna datacenter erbjuder vi en säker miljö. Vi står för ett brett kunnande inom säker IT-drift, tillhandahåller professionella verktyg och dokumenterade rutiner. Vi tror på långa samarbeten och vi arbetar hårt för att våra kunder ska vara nöjda.

Välkommen till molnet!

Linköping

One IT Partner AB

Västra Svedengatan 10
582 73 LINKÖPING

013 – 495 74 00

Motala

One IT Partner AB

Strandvägen 2
591 36 MOTALA

0141 – 20 93 50

Åtvidaberg

One IT Partner AB

Verksgatan 1
597 30 ÅTVIDABERG

0120 – 29 750

Support

Teamviewer logo

Service logo